Litteraturkreds

Litteraturkreds v/ sognepræst Bente Bramming

Bente Bramming vil gennemgå romanen ved kort at genfortælle handlingen og uddrage forskellige kernepunkter, som vi afsluttende kan diskutere sammen med de spørgsmål, der har meldt sig under læsning.

Torsdag d. 30. januar 2002 kl. 19.00

Olga Torkarczuk ”Rejsende”

”Rejsende” (2016) er en mosaik af fortællinger fra nær og fjern, nutid og fortid, der på en

overraskende måde kommer til at hænge sammen, så læseren hele tiden overraskes af nye,

fascinerende sammenhænge og menneskeskæbner. Romanens jeg rejser gennem verdenen på

tværs af menneskets historie og erkendelse, fra de første medicinske forsøg i 1600-tallets Holland

til en udmattet mors ture i Moskas smukke metro som også bliver et blik ind det moderne

samfunds skyggesider.

Denne roste rejseroman indbragte Olga Torkarczuk Nobelprisen i litteratur 2018 (uddelt i 2019)

Vi laver kaffe og te, og man er velkommen til at tage brød med.

De 9 læsninger

De 9 læsninger d. 8. december kl. 19.00 i Vester Nebel kirke er en forberedelsesgudstjeneste til julen. Det er en engelsk juletradition som vi holder særskilt, med hyggelig aftenstemning med levende lys i kirken.
Navnet dækker over, at der i løbet af gudstjenesten læses ni bibeltekster. Teksterne spænder fra skabelsen over syndefaldet til profetier om frelseren, som skal komme, og slutter med juleevangeliernes beretning om frelserens fødsel.

Kirkernes kor, Cantica, medvirker.

Vi ønsker hinanden god jul med et glas gløgg og en klejne i kirken.

Julekoncert med kirkens voksenkor

Julekoncert med kirkernes voksenkor

18. december kl. 19.00 synger kirkernes voksenkor, Cantica, julen ind med en masse kendte og dejlige julesange. Til koncerten kan I også nyde tonerne fra Anne Sofie Mejlbjerg, der vil medvirke med cello.

Efter koncerten er alle velkomne til ståkaffe i Sogengården.
Koncerten er gratis og alle er velkomne.

Nytårsaften i Sognegården

Tirsdag den 31. december 2019 kl. 17.30

Igen i år inviterer vi til nytårsaften i Sognegården, hvor vi mødes og hører dronningens nytårstale, spiser, snakker og synger sammen.

Aftenen slutter ved 22-tiden.

Middagen inkl. drikkevarer koster 225 kr.

Tilmelding efter først-til-mølle-princippet senest den 27/12.

Til Rigmor Tlf. 40 48 86 89 // 22 16 90 35 Mail: sognegaard.rigmor@gmail.com

Betaling ved tilmelding. Arrangementet er planlagt til maks. 40 deltagere.

Alle er velkomne.