Fastelavnsgudstjeneste

Fastelavnsgudstjeneste i Bryndum kirke

Søndag den 23. februar kl. 14:00

Efter gudstjenesten er der tøndeslagning og fastelavnsboller i Sognegården

Tilmelding til Rigmor Bennetsen 40 48 86 89 // 22 16 90 35 mail sognegaard.rigmor@gmail.com

Senest 19. februar

Koncert med "Den Danske Salmeduo"

Koncert med ”Den Danske Salmeduo” i Bryndum kirke

Torsdag d. 5. marts kl 19.30 byder vi ”Den Danske Salmeduo” velkommen, som tager lytteren med på en rejse gennem århundreders kirkemusik. Duoen laver stemningsfulde nyfortolkninger af danske salmer, i et frugtbart møde mellem den nordiske folketones enkelhed, den amerikanske jazztraditions legende improvisationer og den klassiske musiktraditions nænsomhed.

Koncerten er gratis.

Skærtorsdag

Skærtorsdag: 9. april Efter gudstjenesten i Vester Nebel kirke kl. 17.00, spiser vi sammen det måltid, som Jesus og hans disciple spiste, som udgangspunkt for vores nadver:

Lam, usyret brød, urter, kogte æg og rødvin.

Arrangementet er gratis og foregår i Sognegården i Bryndum.

Af hensyn til maden vil vi gerne have tilmelding senest den 1. april til Rigmor Bennetsen tlf. 40488689/22169035 eller på mail sognegaard.rigmor@gmail.com