PROGRAM

TIRSDAGSCAFÉEN

Sognegården, Bryndumvej 111a, Bryndum

hver anden tirsdag (lige uger) kl. 14.00 – 16.30.

Efteråret byder på dejlige tilbud – et par af dem er rykket fra foråret gr. coronaaflysning. I alt gode ting på programmet

Velkommen til glad, uformelt samvær i tirsdagscafeen.

Tirsdag d. 1. sep.: Sådan ca. ¼ million kilometer på motorcykel gennem 50-60 lande, så er man ikke som de fleste. Det er Esther Jensen, Aulum ej heller! Tidl. kromutter og ”1000 andre ting” har fyldt hendes til nu 70-årige liv! Kom og hør det fra hendes egen mund...

Tirsdag d. 15. sep.: En ”varmestue” – hvad er det for en størrelse? Hvem kommer der, hvad sker der, hvorfor er det nødvendigt? Camilla Aae tager os med ”bag tæppet”, for hvem er de hjemløse, stofbrugerne og de psykisk syge? Kun ”de andre” eller kan vi se ”os selv” der?

Tirsdag d. 29. sep: Sognepræst Arne Maarup, Hjerting vil fortælle en spændende udlægning af emnet ”Harry Potter i forhold til kristendom”. Måske en ny vinkel at bedømme ud fra?

Tirsdag d. 13. okt.: Et godt grin – i hjemmet – på arbejdspladsen –allevegne! Kan virke som medicin – og uden bivirkninger. Journalist Arne Mariager slår et slag for, at vi gør os umage med at hjælpe humoren på vej. Muntre historier – flere hentet fra danskernes virkelighed.

Tirsdag d. 27. okt.: Vi flyver på gåseryg med nissen Nis Holgersen op og ned gennem Sveriges fantastiske natur. Elise Balslev genfortæller på levende vis Selma Lagerlöfs utrolig spændende bog fra 1907. Skrevet til skolebørn, men hold fast i fjerene – ellers falder vi af!

Tirsdag d. 10. nov.: Jeannet Ulrikkeholm direkte fra Tåstrup/Kbh. Synger mange forskellige sange: Efterårs-/freds-/kærligheds-/fædrelandssange samt evergreens, lystige viser og en lille buket franske. Jeannet akkompagnerer på cello, guitar og lut – og vi synger gerne med…

Tirsdag d. 24. nov.: Fulton – var det ikke det skib med unge mennesker, der fik en håndfast indkøring på livets spor for en del år siden? Jo, præcis! Meget er ændret siden. Ny skipper gennem ca. 25 år, Jakob Jensen, fortæller om mange oplevelser i spidsen for det gode skib!

Tirsdag den 8. dec.: Vi slutter året af med vores traditionelle julefrokost. Her indtager vi lækker mad, som er rammet ind i ren og glad hygge med fællessang o.m.a.

Bemærk: Start kl. 13.00. Pris 150,- kr. inkl. drikkevarer. Tilmelding nødvendig!

Alle er velkommen! Ta’ naboen eller en anden med!

Hvis ikke andet nævnt er prisen 40 kr. pr. person inkl. kaffebord.

tirsdagscaféen

(Kontaktperson Ilse Caben Pedersen, tlf. 23 46 24 26)

 

 

27sep kl. 10:30

Høstgudstjeneste Vester Nebel kirke

Høstgudstjeneste

ved Julius Sommer

- i Vester Nebel Kirke

27sep kl. 10:30
29sep kl. 14:00

Tirsdags-caféen

Foredrag.

Sognepræst Arne Maarup, Hjerting vil fortælle en spændende udlægning af …

29sep kl. 14:00
30sep kl. 09:00

Gåtur i området

Vi mødes ved Vester Nebel Kirke til en kortere gåtur efterfulgt af kaffe.

Ingen …

30sep kl. 09:00
01okt kl. 19:00

Håndarbejde, snak, kaffe og oplæsning

Vi vil gerne invitere til at strikke dåbsklude. Dåbskluden er en fin lille klud, som …

01okt kl. 19:00
02okt kl. 10:15

Plejehjemsgudstjeneste

Plejehjemsgudstjeneste på Landlyst.

For tiden er det uden nadver og kun for Landlysts …

02okt kl. 10:15