Corona - retningslinjer pr. 7. januar 2021

Bryndum og Vester Nebel Kirker er åbne til kirkelige handlinger

Det betyder, at der er gudstjenester, dog under særlig hensyn til afstandskrav og særlige hygiejneregler.

Til gudstjenester, vielser, dåb, velsignelser, bisættelser og begravelser kan der fremover være 26 kirkegængere i Bryndum Kirke og 16 kirkegængere i Vester Nebel Kirke, og der vil være markerede siddepladser, så der er to meter imellem hver kirkegænger - dog må folk fra samme husstand gerne rykke sammen, hvis de ønsker det. Det er kun de ansatte i kirkerne, der synger ved gudstjenesterne og selve gudstjenesten er forkortet til ca. 1/2 time.

Sognegården er lukket og alle aktiviteter aflyst til 7/2-2021, hvor vi afventer nye retningslinjer. Bibliotekerne servicerer ikke hotspots i øjeblikket - læs evt. mere på bibliotekets hjemmeside: www.esbjergbibliotek.dk.

Kirkekontoret holder åbent hver torsdag fra kl. 13-17 på telefonen.

Alle steder er der mulighed for at spritte sine hænder, og der skal bæres mundbind, når man står og går.