Bryndum og Vester Nebel Kirker er åbne til kirkelige handlinger

Det betyder, at der er gudstjenester og andre aktiviteter, dog under særlig hensyn til afstandskrav og særlige hygiejneregler.

Til gudstjenester, vielser, dåb, velsignelser, bisættelser og begravelser kan der fremover være 30 kirkegængere i Bryndum Kirke  og 24 kirkegængere i Vester Nebel Kirke, og der vil være markerede siddepladser, så der er to meter imellem hver kirkegænger - dog må folk fra samme husstand gerne rykke sammen, hvis de ønsker det. Dette giver mulighed for at tage familien med ved søndagsdåb.

Der er mulighed for flere kirkegængere ved fx. lørdagsdåb el. vielse, hvor familier kan sidde tættere sammen. Forhør nærmere inden handlingen.

Sognegården er åben, når der er aktiviteter. Disse afholdes under hensyntagen til afstand og pga. situationen er der tilmelding til aktiviteterne. Der er desuden åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 12-17 for brugere af biblioteksspottet.

Kirkekontoret holder åbent hver torsdag fra kl. 13-17.

Alle steder er der mulighed for at spritte sine hænder.