Udfyldningsvalg i Bryndum Sogn den 2/3-2021

Ved valgforsamlingen i efteråret opnåede vi et flot valgresultat med otte nye menighedsrådsmedlemmer og tre stedfortrædere, men vi er ikke helt i mål alligevel.

Vi mangler ét medlem til menighedsrådet og to stedfortrædere fra Bryndum Sogn.

Derfor afholdes der udfyldningsvalg tirsdag, den 2. marts kl. 19.00 i Sognegården på Bryndumvej 111A.

Inden valget afholdes der orienteringsmøde om menighedsrådsarbejdet. Orienteringsmødet afholdes tirsdag, den 2. februar kl. 19.00 i Sognegården

Lidt om arbejdet i menighedsrådet

Som medlem af menighedsrådet er du med til at planlægge og tilrettelægge, hvad der sker i og omkring kirken. Det er bl.a. aktiviteter i forbindelse med gudstjenester (fx påske og jul i kirken), kirkegården og dens udseende nu og i fremtiden samt vedligeholdelse af kirker, præstebolig og sognegård. Vores nye sognegård emmer af liv og aktiviteter, her får du også indflydelse. Sognegården rummer alt fra konfirmander til foredrag, musik og “mandeklub”.

Menighedsrådet arbejder for at forene Vester Nebel og Bryndum sogne med foreningslivet i Tarp, Bryndum, Vester Nebel og Forum.

Medlemmer af menighedsrådet mødes 10-15 gange om året, og her har du indflydelse på det lokale, til gavn for kirken, fællesskabet, børn og ældre.

Der er brug for dig

Vi står i en tid med ny åbenhed over for spørgsmål om livets mening, og hvad der er kirkens rolle i en tid med nye udfordringer. Vi ønsker, at der i menighedsrådsarbejdet skal være mulighed for at drøfte de grundlæggende kristne værdier og deres betydning i det kirkelige arbejde.

Man behøver ikke være ekspert for at være med – man kommer rigtig langt med god vilje og en positiv indstilling. Og der er altid nogen til at hjælpe.